Onderdeel van Enotria Travel
  • Volg Calabrië.nl

Ons verhaal

Over ons

Tina

"Geboren en getogen in Calabrië weet Tina als geen ander waar de mooiste plekjes van het regio te vinden zijn!"

Over ons

Geboren en getogen in Calabrië.. Dat ben ik. Inmiddels is het bijna 25 jaar geleden dat ik, Tina Altieri, de biezen pakte uit Calabrië en vertrok van de plek waar ik ben opgegroeid. Alles op alles gezet om meer te zien van de wereld en in een ander land een nieuw leven op te bouwen. En dat vond ik in Nederland.

De liefde voor mijn eigen land ging niet over, zo’n prachtige regio kun je in je hart niet loslaten. Samen met mijn man Lex zocht ik naar een manier om elke dag met thuis bezig te zijn, thuis in Nederland en thuis in Calabrië.

Enotria Travel

In Nederland én Calabrië

Nu zijn we een heel aantal jaren verder en hebben we samen een prachtig bedrijf: Enotria Travel. Een reisorganisatie waarbij je de kleine B&B’s en agriturismo’s kunt ontdekken en het welbekende authentieke en pure Italië proeft. Want hier, in Calabrië, daar vind je echt de rustige plekjes die je nergens anders terug vindt.

Samen met ons team, dat toegewijd is aan Italië, willen wij helpen om fantastische vakanties waar te maken. Met ons team, bestaande uit Sergio, Kristel en Hidde en wijzelf, Lex en Tina zetten we ons dagelijks in voor vakanties in Italië. Maar niet alleen in Nederland. We hebben ook een lokaal kantoor in Calabrië, waar Corrado, Rosanne en Mimmo de vakantiegangers met open armen ontvangen.

Calabrië.nl

Op Calabrië.nl willen wij liefhebbers van Italië inspireren met mooie verhalen over Calabrië. Er valt immers genoeg te zien, te ontdekken en te proeven. Laat je onderdompelen in de verhalen over de geschiedenis, de natuur en de cultuur en wie weet zien we jouw terug op Calabrië!

Enotria logo

Heb je een vraag aan ons of wil je meer weten over ons? Stuur ons dan een berichtje!

Calabrië.nl