Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Enotria Travel
  • Volg Calabrië.nl

Ons verhaal

Over ons

Tina

"Geboren en getogen in Calabrië weet Tina als geen ander waar de mooiste plekjes van het regio te vinden zijn!"

Over ons

Geboren en getogen in Calabrië.. Dat ben ik. Inmiddels is het bijna 25 jaar geleden dat ik, Tina Altieri, de biezen pakte uit Calabrië en vertrok van de plek waar ik ben opgegroeid. Alles op alles gezet om meer te zien van de wereld en in een ander land een nieuw leven op te bouwen. En dat vond ik in Nederland.

De liefde voor mijn eigen land ging niet over, mijn prachtige regio zal altijd in mijn hart blijven. Samen met mijn man Lex zocht ik naar een manier om elke dag met thuis bezig te zijn, thuis in Nederland en thuis in Calabria.

Enotria Travel

In Nederland én Calabrië

Nu zijn we een heel aantal jaren verder en hebben we samen een prachtig bedrijf: Enotria Travel. Een reisorganisatie waarbij je bijzondere B&B’s, agriturismo’s en vakantiehuizen kunt ontdekken en het authentieke en pure Italië proeft. Want hier, in Calabrië, daar vind je echt de rustige plekjes die je nergens anders terug vindt.

Samen met ons team, dat toegewijd is aan Italië, helpen wij je om je ideale vakantie waar te maken. Met ons team, bestaande uit Sergio, Kristel en Hidde en wijzelf, Lex en Tina zetten we ons dagelijks in voor vakanties in Italië. Maar niet alleen in Nederland. We hebben ook een lokaal kantoor in Calabrië, waar Corrado, Rosanne en Mimmo jullie met open armen zullen ontvangen.

Calabrië.nl

Op Calabrië.nl willen wij liefhebbers van Italië inspireren met mooie verhalen over Calabrië. Er valt immers genoeg te zien, te ontdekken en te proeven. Laat je onderdompelen in de verhalen over de geschiedenis, de natuur en de cultuur en wie weet zien we jou terug op Calabrië!

Enotria logo

Heb je een vraag aan ons of wil je meer weten over ons? Stuur ons dan een berichtje!

Calabrië.nl