Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Enotria Travel
  • Volg Calabrië.nl

Onze tips!

Met de kinderen naar Calabrië: leuke uitjes!

Rosanna

''In deze blog tippen we je twee leuke dagjes uit met kinderen in Calabrië. Ontspanning of avontuur? Het kan allemaal!''

Met de kinderen naar Calabrië: leuke uitjes!

Calabrië is een fantastische bestemming voor een vakantie met het gezin. Deze regio heeft voor iedereen wat te bieden, dus ook voor de kinderen! Een aantal leuke uitjes die je – naast een dagje strand of raften op de rivier de Lao – met de kinderen in Calabrië kunt ondernemen delen we met je in dit blog.

Treno Della Sila

Een stukje van Calabrië ontdekken op een bijzondere manier? Stap in deze historische stroomtram! De Treno Della Sila neemt je mee door het mooie natuurpark La Sila Grande en heeft onder andere een tussenstop in San Nicola-Silvana Mansio, waar je een treintentoonstelling kunt bekijken. De tocht met de stoomtrein neemt in totaal zo’n twee uur in beslag. Dit maakt het een perfect uitje voor gezinnen met kinderen! Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee, voor kinderen tot 12 jaar is de entreeprijs € 6 en volwassenen mogen voor € 12 mee met de Treno Della Sila.

Alvast een beetje de sfeer proeven? Bekijk dan de video hieronder:

Orme nel Parco

Het eerste eco-ervaringspark in Calabrië. ‘Footprints in the Park‘ vind je in het eerder genoemde natuurpark La Sila Grande, waarvan de toegang gratis is. Je betaalt er alleen voor de activiteiten die je wilt ondernemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld gaan boogschieten, mountainbiken, wandelen of de hoogte opzoeken op een parcours tussen de hoge bomen. Er staat een klimmuur van 6 meter maar ook in een boom van 10 meter hoog klimmen behoort tot de avontuurlijke opties. Uiteraard vinden de activiteiten plaats onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs en word je voorzien van een veilige uitrusting. Een geweldig uitje voor de echte avonturiers!

Welk van deze uitjes zou jij wel willen doen tijdens je vakantie met kinderen in Calabrië?

Wil jij een leuk gastblog schrijven?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Calabrië.nl