Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Enotria Travel
  • Volg Calabrië.nl

Een persoonlijk berichtje vanuit Calabrië: je thuis voelen op vakantie.

Een bericht uit Calabrië

"Bij Pasquale en mamma Vittoria is het fijn! Ze zorgen er voor dat je je snel thuis voelt."

Een bericht uit Calabrië

Voor ons is het belangrijk dat onze gasten tijdens hun vakantie of rondreis door Calabrië zich thuis voelen op de bestemming, gastvrij ontvangen worden en het pure Italië van dichtbij meemaken. Niets is leuker dan tevreden klanten, daarom willen we onderstaand bericht van een gast graag met jullie delen…

We zijn net op onze tweede plaats aangekomen. Maar het is wel wennen. Het is hier heel mooi en netjes maar Laino Borgo en vooral Antonio, Nicoletta van de agriturismo en Brian en Massimo (River Tribe) hebben ons hart gestolen. We voelden ons daar echt zo thuis, zodat t moeilijk was om afscheid te nemen.

Het raften was super ondanks dat er net te weinig water in de rivier was. De route is erg mooi en was goed te doen terwijl  het toch hard werken was. De volgende dag gingen wij met de gids Francesco en Micaeli naar het National Parc Pollino. Een hele dag zijn we bezig geweest. Heel veel gewandeld en mooie natuur gezien en veel uitleg gekregen. Michele zorgde voor de Engelse vertaling, hij is een vriend van Antonio en ik vind dat hij dat heel fijn heeft gedaan. In de avond hebben we heerlijk bij een pizzeria in Rotonda gegeten.

Gisteren zijn we met Antonio en Brian gaan mountainbiken en hebben we Laino Castello en Borgo gedaan. Dat ging heel goed omdat Antonio zag dat ik enige moeite had met de heuvels. Hij heeft een heel rustig tempo aangehouden. Bij het kasteel kon hij ons veel over de historie vertellen.

Tweede helft van de middag hebben we gerelaxt en heeft Antonio voor ons nog een reservering bij restaurant Rimissa in Rotonda gemaakt. Natuurlijk ook daar voortreffelijk gegeten.

Vier ochtenden zorgde Nicoletta voor ons ontbijt en wat wij verder nodig mochten hebben. Zij is heel leuk en vertelde veel over het eten in de regio en de gewoonten. Heel onderhoudend en charmant.

Al met al missen wij hen nu al ontzettend. Even omschakelen en dan weer verder.

Bij Pasquale en mamma Vittoria is het ook fijn. Beide zijn ontzettend behulpzaam en zorgen er voor dat je je snel thuis voelt.

Vandaag hebben wij de jeepsafari gedaan naar de waterval met de 2 Giuseppes. De weg ernaar toe was een belevenis op zich. Wat een weg; heel spannend. Daarna de waterval waar we in het ijskoude water een duik hebben genomen. Heel bijzonder. De barbecue was uitgebreid. Erg goed gedaan, heerlijk mals vlees. Een mooie plek en veel gepraat over van alles en nog wat met Giuseppe en later ook met de andere Giuseppe die de barbecue had voorbereid. Je kon zien dat er veel aandacht aan was besteed.  Pas tegen vieren waren wij terug om vervolgens een duik te nemen in t zwembad. Al met al een heerlijke dag gehad!

Wil jij ook het pure Italië ontdekken tijdens een rondreis door Calabrië? Je vindt alle rondreizen hier!

Wil jij een leuk gastblog schrijven?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Calabrië.nl