Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Enotria Travel
  • Volg Calabrië.nl

De Italiaanse cultuur beter leren kennen?

Leuke zomerfestivals in Calabrië

Sergio

"Bezoek één van de festivals in Calabrië!"

Leuke zomerfestivals in Calabrië

Ga je komende zomer naar Calabrië en lijkt het je leuk om een festival te bezoeken? Ga dan naar het Jazz festival in Roccella of naar het Tropea Blues festival. Twee festivals waar je midden tussen de lokale bevolking kunt genieten van heerlijke muziek.

Jazz festival in Roccella

In Roccella vindt ieder jaar in augustus het Jazz festival plaats. Dit tiendaagse festival laat je kennismaken met heerlijke Jazz-nummers van zowel bekende, als nieuw opkomende Jazzartiesten. Tijdens het festival worden naast concerten ook verschillende masterclasses aangeboden om de fijne kneepjes van de Jazz onder de knie te krijgen.

Verblijf in de buurt

Verblijven in een rustige, natuurlijke omgeving, maar wel een bezoekje kunnen brengen aan het Jazz festival in Roccella? Kies dan voor een verblijf in Agriturismo Villa Vittoria. Een heerlijke plek tussen de bergen. Vanaf hier is het slechts een half uurtje rijden naar het Jazz festival in Roccella.

Villa Vittoria Calabrië

Tropea Blues festival

Volop genieten van Blues muziek doe je tijdens het Tropea Blues festival. Verblijf je in de buurt van Tropea in september? Breng dan zeker eens een bezoekje aan dit festival. Een festival vol muziek en straattheater. Benieuwd naar de historische achtergrond van de Blues en de verschillende boeken en albums die ooit gemaakt zijn in dit genre? Bezoek één van de seminars en leer meer over de geschiedenis van de Blues.

Verblijf in de buurt

Wil je een bezoekje brengen aan het festival van Tropea? Boek dan bijvoorbeeld de accommodatie Donna Ciccina, een heerlijk kleinschalig vakantieverblijf middenin het historische centrum van Tropea. Ideaal voor als je ‘s avonds laat nog terug wilt naar je verblijf. Na een bezoekje aan het festival neem je de volgende ochtend een frisse duik in zee, waarna je nog even bijkomt en bijkleurt op het strand.

Donna Ciccina - Calabrië

Wil jij een leuk gastblog schrijven?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Calabrië.nl